Az AXIÁL Kft. jelentős mérföldkőhöz érkezett a 2016-os esztendőben, idén ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját.

A negyedévszázados születésnap egyik legjelentősebb állomása a 2016. január 27. és 30. között zajló AgrárgépShow, amelyen ismét a legnagyobb területtel képviselteti magát az AXIÁL Kft., ugyanis több mint 5000 négyzetméteren várja látogatóit. Az érdeklődők a D pavilonba érve mindenhol találkozhatnak a cég jubileumi arculatával, ami a színpadtól kezdve, egészen a standokon át, az utolsó irányító tábláig visszaköszön.

Az ünnepi grafikák a vállalat legfontosabb irányelveit fejezik ki, az immáron 25 éve, szívvel és lélekkel gyakorolt ügyfélközpontúságot és a mezőgazdasági élet minden színterén való jelenlétet.

Sikerének azonban csupán 50 százalékát teszi ki partnereire irányuló figyelme, a másik 50 százalékot azok az innovatív megoldások jelentik, amelyek az általuk forgalmazott termékeket, eszközöket, alkatrészeket jellemzik.

Ezt a szellemiséget az AgrárgépShow Termékverseny Pályázatának zsűrije is méltatta 8, az AXIÁL Kft. által forgalmazott géptípusnál, amelyeket lentebb soroltunk fel. Ezen masinák mellett számos újdonsággal, érdekességgel és programlehetőséggel találkozhatnak a D pavilonban.

A rendezvény ideje alatt naponta kétszer, 11:00 és 13:30 órai kezdettel élőben tekinthetik meg az 5-let Show-t, amely 5 újdonságot, 5 jövőbe mutató konstrukciót és 5 gyártó legújabb fejlesztését vonultatja fel Winkler Róbert, a Totalcar műsorvezetőjének segítségével. A műszaki információkon túl látványos fény- és hangtechnika, valamint a Loca Chicas táncoslányai 4 évszakot bemutató produkciója gondoskodik a felejthetetlen hangulatról.

Az AXIÁL Kft. üzletágainál, állásbörze standjánál célzottan is érdeklődhetnek a vendégek, a játszóházba betérve a gyerekek találhatnak elfoglaltságot, ha pedig egy kis vásárfiával szeretnék meglepni magukat vagy az otthonmaradtakat, akkor az információs pult mellett található pólófestőnél, vagy a színpad melletti AXIÁL Shop-ban találhatják meg azt, amit keresnek.

Amennyiben interaktívabb programra vágynak, jelentkezzenek a szervizstandon, ahol benevezhetnek egy szakmai játékra is. A versenyzési jogot egy pár kérdésből álló teszt helyes megválaszolásával lehet elnyerni, ezután pedig a versenyzőknek időre kell megoldaniuk szintén egy, mindössze 9 feladatból álló tesztet a Topcon GPS terminálon. Ha ezeket az akadályokat is legyőzték, kipróbálhatják magukat alkatrész kiszállítóként, egy nem mindennapi, valósághű szimulációt kínáló rally gépezetben, ahol időre kell kivinni egy-egy adott alkatrészt.

Egy szó, mint száz, az AXIÁL Kft. idén is derekasan felkészült a legnagyobb, hazai mezőgazdasági kiállításra!

 

AZ 5-LET SHOW MŰSORBAN SZEREPLŐ GÉPEK:

CLAAS QUADRANT 5200

Fendt 1050 Vario S4

Landini 7-215

Manitou MLT 960

Gehl R220

 

DÍJAZOTT GÉPEK A TERMÉKVERSENY PÁLYÁZATON:

GÉPESÍTÉS KATEGÓRIA

 

Nemzetközi Termékfejlesztési NAGYDÍJ:

CLAAS QUADRANT 5200 RFT bálázó

Fendt 1000 Vario széria traktorok

 

Nemzetközi Termékfejlesztési PRÉMIUM Oklevél:

Horsch BoomSight - permetező keretvezérlési rendszer kiegészítő opciója

 

Nemzetközi Termékfejlesztési ELISMERŐ Oklevél:

CLAAS AXION 800 univerzális traktor

Landini 6-140C LS traktor

Manitou MLT 960 teleszkópos rakodógép

Oehler DDK 240 B Bálaszállító Krassort rakományrögzítővel

TUME Titan 3000 aprómag- és gabonavetőgép