Az 1991-ben megalakult AXIÁL Kft. 2016-ban ünnepli megalapításának 25. évfordulóját, melynek alkalmából logótervező pályázatot hirdet.

A pályázat kiírója: AXIÁL Kft.

A pályázat neve: „AXIÁL 25” logótervező pályázat

A pályázat célja: Olyan logótervek ábrázolása, melyek potenciálisan magukban hordozzák azok részben vagy teljes mértékben történő felhasználását marketing tevékenység (pl. nyomtatott és elektronikus hirdetések, hímzés, videók, stb.) céljából.

A pályázók köre: Korhatár nélkül, minden, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy.

A pályázat időtartama: 2015. július 1-jétől 2015. augusztus 24-ig.

Eredményhirdetés: 2015. augusztus 31-én.

Elbírálás: Az alkotásokat szakmai bírálóbizottság véleményezi.

Díjazás: 100.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártya.

Pályázati feltételek:

  • Saját, kézzel vagy számítógépes programmal készített munkákkal lehet nevezni.

  • Egy személy akár több tervvel is pályázhat.

  • A pályaművek fehér háttérre készüljenek. A terv készíthető bármilyen eszközzel, pl. festék, toll, filctoll, zsírkréta, ceruza vagy akár ezek kombinációival.

  • A logótervek egyetlen megkötése, hogy tartalmazzák az AXIÁL szót és a 25-ös számot.

  • A mellékelt Pályázati adatlap valós adatokkal való kitöltése.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikusan vagy postai úton. Elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, Tárgy mezőben kérjük feltüntetni: „AXIÁL 25”. Postai úton AXIÁL Kft. Marketing osztály, 6500 Baja, Szegedi út 147. Jeligeként kérjük a borítékon feltüntetni: „AXIÁL 25”.

A pályázat benyújtója pályaművének benyújtásával automatikusa hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója szabadon felhasználhassa pályaművét, egyúttal lemond mindennemű ellentételezésről.

2015. augusztus 24-én a kiíró Facebook oldalán nyilvánosságra hozza a beküldött pályaműveket, valamint 2015. augusztus 31-én publikálja a győztes nevét, akit a Pályázati adatlapon megadott elérhetőségek valamelyikén értesíti.


Pályázati adatlap letöltése.

 

További információ: www.axial.hu