Köszönhetően a hasznos fejlesztéseknek a magas kultúrában végzett növényvédelmi munkák számára

A világnak egyre több élelmiszerre van szüksége. Az Agrifac gépek a leginnovatívabb mezőgazdasági permetezőgépek és cukorrépa betakarító gépek a világon, mégis rendkívül egyszerű a kezelésük és a karbantartásuk. Az Agrifac a “4 Előny” koncepciót alkalmazza (hatékonyság, gazdaságosság, ergonómia, környezetvédelem) ennek biztosítása érdekében, ami a legújszerűbb és legfelhasználóbarátabb mezőgazdasági permetezőgéppé teszi.


A Condor ClearancePlus gép magasabb szintű növényvédelmet biztosít, köszönhetően a keskenyebb hajtás egységnek.

 

Agrifac Condor ClearancePlus a legnagyobb has magassággal:
A növényvédelmet speciális megoldásokat igényel. A cél a lehető legnagyobb termés elérése. Annak érdekében, hogy teljesíteni tudjuk ezeket az igényeket, az Agrifac kifejlesztette a Condor ClearancePlus típusát, amely lépcsőzetes has magasság állítással rendelkezik, egészen 200 cm-ig. Ez teszi alkalmassá a magas állományban végzett növényvédelmi munkákra is, legyen szó akár kukorica vagy napraforgó állománykezelésére.

Nagyobb terméshozam a szűkebb építési formának köszönhetően
A legnagyobb has magasságon kívül az Agrifac a szűk sorokban végzett munkára is tud megoldást ajánlani. A keskeny építésű kerékszerelvény, kormányrúd valamint a hajtásháznak köszönhetően a gép ideális a kukorica és napraforgó állományban végzett munkákra is. A szűk építésű kerékszerelvény, a mindössze 60 cm-es szélességgel nem fogja rongálni a növényt. Hiszen az egészséges és sérülésmentes növény az elsődleges tényezőjeajóbetakarításnak.Akeskenykerékszerelvény építésnek köszönhetően az Agrifac egyedi helyet tölt be a többi gyártó termékei között, amelyek közel 66%-kal szélesebb építéssel rendelkeznek.

A Condor ClearancePlus 60 cm-es hajtás mérettel készül.

 

 

Egyedi, nagy has magasság és stabilitás
A növényvédelmi munkák során, olyan növények esetében, mint a spárga, napraforgó vagy éppen a kukorica szükséges a nagy has magasság a fejlődési stádium későbbi szakaszaiban. A megfelelő has magasság több, mint fontos, ha nem a legfontosabb tényező. Például egy napraforgó állománykezeléskor a nem megfelelő magasság esetében sérülhet a növény feje, amely komoly gátat szabhat a növekedésben, szélsőséges esetben akár le is szakíthatja. A Condor ClearancePlus egyedi has magasságán túl a megfelelő eredmény elérése is szükséges.


Optimal protection for tall crops with the Agrifac Condor ClearancePlus! Ground clearance from 130 until 200 cm. Driving through the crop  without damage is no problem due to the narrow construction. Track widths from 190 to 300 cm are possible. The very strong J-Boom can spray at heights from 50 to 340 cm and even up to 440 cm.

 

Megnövelt, állíthatóhas magasság
A megnövelt állítható has magasság 70 cm-es skáláján fokozatmentesen szabályozható a vezető fülkéből. Ennek eredményeként 130 cm-től egészen 200 cm-ig állítható a magasság. Ennek köszönhetően a Condor ClearancePlus nagyfokú flexibilitást biztosít a magasság állításában. A 130 cm-es has magasság egy plusz kényelmet és komfortot biztosít a munkavégzés közben.


A nagy has magasságú Agrifac Condor ClearancePlus gép egy napraforgó táblában dolgozik Magyarországon


A Condor ClearancePlus AirFlowPlus (légcsatornás) kerettel van szerelve a jobb behatolás érdekében, kukoricában Franciaország területén

Kiváló stabilitás és opciós lehetőségek a nyomtávállításnak köszönhetően

Erősített hajtás
A dombos területek teremtette körülményekre is van megoldás, hiszen a Condor ClearancePlus permetező kérhető „Heavy Duty” azaz erősített, nagyobb teljesítményű hidromotorokkal amelynek köszönhetően bármilyen körülmények mellett is megállja a helyét. Az erősített hajtásnak és a StabiloPlus alváznak köszönhetően a nyomaték hatékonyan kerül továbbításra a talajra. Ez teszi lehetővé, hogy a géppel optimálisan tudjuk megoldani a növényvédelmi feladatokat, legyen szó zord körülményekről is a világ bármely régiójában.

 MountainMasterPlus 
A  dombokkal  és  hegyekkel  tarkított  területek  növényvédelmi  munkáihoz  fejlesztette  ki  az  Agrifac  a  Condor
MountainMasterPlus  gépét.  Ez  a  változat  ugyan  azt  az  alvázat  kapta,  ami  Condor  ClearancePlus  gépben  is
megtalálható.  A  fő  különbség  viszont  az,  hogy  a  4  db  magasságállító  munkahenger  egymástól  függetlenül  tud
működni. Az előnye ennek a gépnek, hogy biztonságosan szintezze saját magát, egészen 20%-os lejtésig. Ezzel a
tényezővel tovább javítva a stabilitást és a munka komfortját is. További előnye a rendszernek hogy segítségével
a gép olyan szögben fog tudni dolgozni a lejtőn, mint amilyen szögben a növények is elhelyezkednek (nem okoz
sérülést az állományban).


A növények egyenesen felfelé nőnek. A sík vagy enyhén lejtős
területeken nem okoz problémát a növényvédelem, hiszen a gép
ilyenkor a sorközben a növények növekedési irányával párhuzamosan
halad, így nem okoz sérülést a magas állományban sem. A dombosabb
területek esetében ez a felállás viszont már gondot okoz és a növények
sérüléséhez vezethet, a permetező nem a növények növekedési
irányával párhuzamosan dolgozik, hanem a felületre merőlegesen.


 


A jobb és hatékonyabb növényvédelem érdekében fejleszette ki
az Agrifac a MountainMasterPlus gépet. Ez a Condor ugyan úgy
hordozza a StabiloPlus alváz bizonyított előnyeit, de az egyediségét
bővítve a MountainMasterPlus rendszernek köszönhetően szintezni
tudja magát a lejtő meredekségéhez mérten, így a növények
sérülése megelőzhető és a növényvédelmet is hatékonyabban
hajthatjuk végre.

 

E:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
W: www.agrifac.com